Els millors moments del segon dia de la Festa Major de la Floresta

La Floresta està celebrant la seva Festa Major amb una quarantena d'activitats

La Floresta ha viscut el segon dia de la seva Festa Major aquest dissabte, 14 de juliol, amb activitats per a tots els públics. Després del tret de sortida de la festa, amb el pregó dels capgrossos i el Beer Fest d'aquest divendres, el districte santcugatenc ha continuat la celebració amb les Olimpiades Bandarres com un dels plats forts. La Festa Major florestana continua aquest diumenge i culminarà el pròxim cap de setmana, dies 20, 21 i 22 de juliol. Les millors fotos de la Festa Major de la Floresta.

L'activitat de dissabte ha començat amb la cinquena edició de les Olimpiades Bandarres, una competició entre colles d'amics amb proves d'allò més esbojarrades. Desenes de joves han omplert les pistes de Can Llobet.

A la tarda, s'ha celebrat la Jornada de Grafitis al Parc de les Dones. Al vespre hi ha hagut espectacle amb Cabaret Circ a la plaça de Miquel Ros i la festa ha acabat amb concerts de Dj Groucho Balcan Party i Dj Cumbia.

Mira les activitats per aquest diumenge de Festa Major.

Olimpíades bandarres a La Floresta. Foto: Lali ÁlvarezOlimpíades bandarres a La Floresta. Foto: Lali ÁlvarezTarda d'art urbà a la Floresta FOTO: Paula GalvánIMG 4338Espectacle de circ a la Floresta FOTO: Lali ÁlvarezEspectacle de circ a la Floresta FOTO: Lali Álvarez

Més informació
 
Comentaris

Destaquem