Una dotzena de colles participen a les Olimpiades Bandarres de la Floresta

És una de les activitats més festives de la Festa Major de la Floresta

Desenes de florestans i florestanes s'han aplegat aquest dissabte 14 de juliol per celebrar les Olimpiades Bandarres, una competició festiva entre colles d'amics i que és un dels plats forts de la Festa Major de la Floresta. Una dotzena de colles han participat a les Olimpiades Bandarres, que s'han desenvolupat a l'entorn de les pistes de Can Llobet durant el matí. La Floresta va encetar la seva Festa Major aquest divendres 13 de juliol i s'allargarà fins al cap de setmana del 21 i 22 de juliol.

Per cinquè any consecutiu i organitzades pel Senglar Cultural, les Olimpiades Bandarres s'han convertit en una de les grans festes pels joves de la Floresta. Les proves, com sempre, molt esbojarrades, com el concurs de menjar síndria el més ràpid possible sense utilitzar les mans.

La Festa Major de la Floresta afronta aquest dissabte el segon dia de Festa Major, que culminarà amb espectacle i concerts al Parc de les Dones. Diumenge continuen les activitats i la Festa Major finalitzarà el pròxim cap de setmana.

Les millors fotos de la Festa Major de la Floresta.

FOTOS: Lali Álvarez

Més informació
 
Comentaris

Destaquem