Els Mossos d'Esquadra eviten un robatori en una casa de Sant Cugat

Enxampats in fraganti tres lladres que havien entrat en un domicili a Sant Cugat

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 11 d'octubre tres homes de 22, 24 i 26 anys, tots ells veïns de Sant Cugat, per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Els presumptes lladres, un de nacionalitat ucraniana i dos de nacionalitat espanyola, han quedat en llibertat amb càrrecs.

Els mossos van rebre l’avís que s’havia activat una alarma en un domicili del barri de Mirasol. La informació facilitada per la central d’alarmes descrivia tres homes que estaven intentant accedir al jardí d´una casa de la zona i va facilitar també una descripció dels intrusos.

Amb la descripció facilitada, els agents del cos Mossos d´Esquadra van localitzar, prop del domicili violentat, els presumptes autors. Un cop identificats, un dels joves va explicar a la policia que haurien accedit al domicili buscant bicicletes per emportar-se-les.

Aquesta detenció s’emmarca dins de l’operatiu policial preventiu per evitar i reduir el nombre de robatoris interior de domicili i que duen a terme coordinadament els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Cugat. Els arrestats van passar a disposició judicial el 12 d´ octubre, quedant en llibertat amb càrrecs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem