Els Pastorets de Mira-sol, pregoners de la Festa Major del barri

El districte de Sant Cugat celebra la seva festa grossa del 8 al 10 de juliol

Mira-sol estarà de Festa Major del 8 al 10 de juliol. Una Festa Major que arrencarà amb el pregó que pronunciaran Els Pastorets al pati del Casal el divendres a les 20 hores. En total, una vintena d'activitats pensades per gaudir en família entorn del Casal.

A banda del pregó, el primer dia de festa inclou el correfoc infantil i la representació de l'obra Arriba el sr. President amb Mira-sol Teatre. A més, hi haurà nit de sevillanes i Nit Jove a les 23 hores davant del Casal.

Dissabte, els més petits seran els protagonistes amb la Festa Infantil de 10.30 a 13.30 hores. També durant el matí actuaran la Banda de Cornetes i Tambors de Mas Gener, i es farà la Festa Major a Mira-sol Centre.

Ja a la tarda hi ha previst el campionat de petanca, les partides simultànies d'escacs, i la IX Fira d'Intercanvi de Mira-sol. Ja a les 19 hores hi haurà sardanes, i tot seguit, sopar popular, karaoke, Nit Jove i ball amb orquestra.

L'activitat del darrer dia de Festa Major a Mira-sol començarà amb la bicicletada popular a les 10.30 hores. A migdia es farà la festa de l'escuma i a la tarda, el ball al casal d'avis del barri. A les 20 hores hi haurà exhibició de ball de bastons i tancarà la festa la cantada d'havaneres i el rom cremat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem