Mira-sol posa el punt final a una Festa Major molt "cívica i acalorada"

El barri mirasolenc ha celebrat la Festa Major entre divendres 8 de juliol i diumenge 10

Mira-sol ha posat el punt final aquest diumenge, 10 de juliol, a la seva Festa Major. Des d'aquest divendres, 8 de juliol, quan els Pastorets donaven el tret de sortida a la festa grossa del barri amb el seu pregó, fins a aquest diumenge amb les tradicionals havaneres i rom cremat, Mira-sol ha viscut tres dies amb tot tipus d'activitats per a tots els públics i edats.

Tres dies de festa que, principalment, han vingut marcats per la calor. En aquest sentit el president de l'Associació de Veïns de Mas Janer, Josep Lluís Lolo, ha destacat que "la valoració de la Festa Major és positiva perquè no hi ha hagut cap problema relacionat amb la seguretat i ha regnat el civisme".

Tot i això, Lolo considera que enguany la festa ha comptat amb menys participants que en altres edicions, fet que es podria deure a "la calor que ha fet durant tot el cap de setmana. Les activitats al matí era molt difícil estar al carrer. També ha influït que la setmana passada es va celebrar la Festa Major de Sant Cugat i ha estat una festa molt llarga, dos caps de setmana seguits de festa és massa". 

Per la seva banda el president de l'Associació de Veïns de Sant Joan Mira-sol, Xavier Barbany, ha destacat el bon ambient que s'ha viscut aquests tres dies al barri. "S'ha vist tot molt animat, ha estat una bona Festa Major".

Pel que fa a les activitats, Lolo ha destacat que "enguany, una de les activitats estrella ha estat el pregó. Els Pastorets van fer un pregó molt entranyable i emotiu". Tot i això, el president de l'Associació de Veïns de Mas Janer, ha volgut assenyalar que "totes les activitats han estat molt bé i han comptat amb força públic". 

Tot i que encara és aviat per parlar de la pròxima Festa Major, tant Lolo com Barbany han coincidit en què la Festa Major de Mira-sol del 2017 podria venir acompanyada de novetats. 

Mireu les millors imatges de la Festa Major.

Mireu les millors imatges de la Bicicletada. 

La biciletada ha comptat amb una 80a de mirasolencs FOTO: Haidy Blanch
Més informació
 
Comentaris

Destaquem