Els plans de la setmana a Sant Cugat

Les activitats que proposa el TOT per gaudir de la ciutat

Des del TOT repassem l'agenda d'activitats d'aquesta setmana per gaudir de la ciutat. Tot i ser la tercera setmana d'agost, una setmana amb poca activitat programada, hi ha diverses propostes que us faran gaudir de Sant Cugat.

Cultura

Pintura de Sergi Barnils que s'exposa a Canals Galeria d'Art. FOTO: Cedida

Dijous 20 d'agost a partir de les 19:00 del vespre, el Museu de Cal Gerrer torna amb el seu cicle de projeccions. Amb motiu de l’exposició ‘Abans i Ara’, que és una mirada retrospectiva a l’aventura que Cal Gerrer va començar ara fa deu anys, el Museu presenta un cicle de projeccions vinculades amb els treballs de la seva rehabilitació.

L'altra projecció serà el reportatge de Paco Salas 'El Crist romànic d'una biga de Cal Gerrer': Un breu reportatge de l'artista Paco Salas, i com d'una vella biga de fusta de Cal Gerrer en va treure una obra d'art. Finalment 'Amics artistes al llarg de les obres de Cal Gerrer' serà la tercera projecció del Museu. Un documental que mostra fragments de diferents visites d'amics artistes al llarg de les obres a Cal Gerrer.

A banda d'aquestes projeccions, podreu gaudir de les següents exposicions temporals: La Casa de Cultura acull, des del passat mes de juny i fins al 26 de setembre, l'exposició 'Moments'. Montse Gufí, l'artista, presenta la seva obra escultòrica.

D'altra banda, al Claustre del Monestir, podreu veure l'exposició que organitza el Club Rotary de 'Descobrint Rotary. Una tasca humanitària, local i global'Una mostra de les diverses accions humanitàries del club.

A més, la Canals Galeria d'Art, exposa per penúltima setmana 'Verger Celeste' de Sergi Barnils, una mostra d'obra de petit format i ceràmiques.

Finalment, tot i que amb horari reduït, podreu visitar els Museus de Sant Cugat, amb les seves exposicions permanents i temporals.

Activitats a l'aire lliure

Collserola ofereix un entorn saludable als santcugatencs. FOTO: Artur Ribera

Tot i que Sant Cugat no disposa de platja, donar-se un bany aquests dies és una de les opcions que ofereix la ciutat. Les piscines municipals del Parc Central i de la Cooperativa d’Aigües de la Floresta estaran obertes fins al 13 de setembre.

Si us agrada la natura, no deixeu d'aprofitar el temps lliure per descobrir l'entorn natural de Sant Cugat. Si descarregueu l'aplicació NaturaLocal podreu gaudir de diferents opcions de ruta dins la ciutat i fora.

També en l'entorn natural de Collserola podeu conèixer les fonts, masies i ermites que hi ha escampades per tot el Parc Natural. O si ho preferiu, podeu sortir a córrer o a anar amb bici.

I per descomptat, sortiu al vespre i gaudiu de la fresca a les terrasses que romanen obertes durant l'agost.

I, a més, des del TOT us oferim un seguit de propostes per passar l'estiu a Sant Cugat!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem