Els santcugatencs prefereixen capitals europees per Setmana Santa

El destí més demanat pels santcugatencs, segons les agències de viatges, són les capitals europees

Comença la Setmana Santa a Sant Cugat i amb ella l'oportunitat, per als que tinguin vacances, d'anar de viatge. Segons les agències de viatges que ha consultat el TOT, com Nautalia, Viajes El Corte Inglés i Ussía Tours, els destins favorits dels santcugatencs són les capitals europees.

Segons l'agència de viatges Viajes El Corte Inglés, Praga, Dubrovnik i Disneyland París, són algunes de les capitals escollides pels santcugatencs per anar de vacances durant aquesta setmana. D'altra banda, hi ha d'altres que fan viatges de llarga distància fins al Brasil, Tailàndia, Nova York o l'Índia segons l'àgencia Nautalia.

Meritxell, de l'agència Ussía Tours, ha explicat que en el seu cas han fet un paquet propi amb els destins Copenhaguen i Estocolm i amb la bona acollida que ha tingut "hem hagut d'augmentar les 27 places programades que teníem a 36".

D'altra banda, el TOT ha consultat l'experiència de diversos ciutadans i es confirma la diversitat de destins que han escollit amb les agències de viatges però també, hi ha santcugatencs que prefereixen quedar-se a casa.  

Àlex, que treballa a Sant Cugat, sí que aprofita aquests dies per anar de viatge, ja que "quan tinc dos o tres dies lliures, aprofito i marxo a Londres, un dels meus destins preferits".

Des d'un altre punt de vista, hi ha santcugatencs que prefereixen destins nacionals com per exemple, el cas de la Nuria, estudiant i ciutadana santcugatenca que ha assenyalat que "amb aquesta setmana de vacances, aprofito per visitar a la meva família de Múrcia". D'altra banda, hi ha gent com el Nacho, cuiner i santcugatenc, que es queda a casa, ja que "on jo treballo, el món de l'hostaleria, no et permet tenir aquesta setmana lliure".

Enguany, la Setmana Santa serà des d'aquest dilluns, 10 d'abril, fins al dilluns de pasqua, 17 d'abril. Els viatges solen durar des de dijous sant fins dilluns de pasqua. Tot i això hi ha gent que te la setmana sencera.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem