Capitals europees: destí predilecte dels santcugatencs per Setmana Santa

Segons algunes agències de viatges i testimonis recollits pel tot, entre les destinacions més demandades hi ha capitals com Londres, París o Roma

Els santcugatencs tornen a decidir, un any més, les capitals europees com a destí predilecte per les vacances de Setmana Santa. Tot i que també alguns destins fora d'Europa són tendència entre els ciutadans de la ciutat, com Nova York, i que repunten alguns països d'Àfrica com Marroc i Egipte, capitals com París, Londres o Roma segueixen al capdavant de la llista.

Així ho assegura Esther Seubas, venedora de l'agència Viatges el Corte Inglés al carrer de la Plana de l'Hospital, que indica que els destins són "bastant variats", si bé els ciutadans de Sant Cugat "viatjen molt a capitals europees com Roma, París, Londres...".

La raó, probablement, té a veure amb el que explica Raquel Barranco, del RACC de la Rambla Ribatallada: "al ser quatre dies de festa, normalment sempre es fan més capitals europees". No obstant, Barranco indica també que "sempre hi ha l'opció d'anar a esquiar als Alps o anar de creuer", tot i que assegura que les dates, aquest any, no afavoreixen aquesta última opció.

Carme Torras, d'Ocoa Travel Consulting, indica altres destinacions atractives pels de Sant Cugat: alguns dels "que més s'han venut són destins a la Costa Est dels Estats Units, especialment a Nova York". També assegura que, després d'uns anys, "opcions com el Marroc i especialment Egipte estan remuntant". 

A peu de carrer, alguns santcugatencs contradiuen la tendència expressada per les agències, com la Lola, de 63 anys, que anirà la setmana sencera "a Sicília o Bielorússia", o com el Michael, de 34, que anirà a Grècia i Italia, "però no a les capitals". D'altres, prefereixen inclús quedar-se a la Península, com la Carla Forniés, de 25 anys, que "em quedaré a Catalunya, a Olot", o el Felipe Querol, de 51, que anirà "al meu poble, a Peñíscola". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem