Els santcugatencs tenen una opinió positiva de l'alcaldessa i el govern de Sant Cugat

Segons l'observatori sociològic, Conesa obté un 6,7 de puntuació i el govern un 6,5

El govern de Sant Cugat i l'alcaldessa, Mercè Conesa, obtenen per part dels ciutadans una valoració positiva de la seva tasca, segons l'Observatori Sociològic elaborat per l'Ajuntament. Així, un 47% li atorga un bastant positiu a Conesa i un 11,50% un molt positiu, en contra un 23,80% que diu que l'alcaldessa té una gestió regular, un 7,90% poc positiva i un 2,5% gens positiva. Conesa obté de mitjana un 6,7 de nota, dada que representa una dècima menys que en el darrer Observatori Sociològic, però en canvi creix el nivell de coneixement de Mercè Conesa que marca record i arriba al 91,3% dels veïns que saben qui és la seva alcaldessa, sis dècimes més que el febrer, quan es va fer l'última enquesta.



Pel que fa al govern de la ciutat la nota que obté és de 6,5%. Així un 6,005% valora la tasca de l'equip de govern amb un molt positiu, un 43,90% amb un bastant positiu, un 29,60% diu que la tasca és regular, mentre que un 7,30% i un 2,00% apunten que la gestió de l'equip de govern és poc positiva i gens positiva respectivament.

D'altra banda, en aquesta onada de l'observatori sociològic no s'ha preguntat els ciutadans per la gestió de l'oposició i per la coneixença dels regidors que la formen. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem