Els tres dies d'onada de fred siberià a Sant Cugat

La temperatura mitjana de dimarts, dimecres i dijous s'ha quedat en els tres graus

L'anunciada onada de fred siberià que havia de congelar Sant Cugat i tot el país ja ha passat, després de deixar-se sentir durant aquest dimarts, dimecres i dijous. Sí, ha fet fred, bastant fred; però potser no tot el que s'esperava. Sigui com sigui, la temperatura mínima d'aquest divendres ha estat de 6 graus, nou més que en les últimes nits. Són dades del Servei de Meteorologia de Catalunya.

Les dades indiquen que la temperatura mitjana entre el 17 i el 19 de gener ha estat de només 3 graus, mentre que les mínimes han caigut fins als -3,6. La setmana passsada, la temperatura mitjana va estar per sobre dels 7 graus, així que l'onada de fred ha deixat caigudes de poc més de quatre graus centígrads en els termòmetres.

El dia més fred va ser clarament el dimecres, on la temperatura mitjana va ser de només 1,5 graus. Tot i això, el vent es fa notar especialment el dimarts i el dijous. Sigui com sigui, l'onada de fred ja ha passat i Protecció Civil ha desactivat les alertes per baixes temperatures.

El temps pel cap de setmana, però, continuarà sent fred, tot i que amb el cel tapat i amb possibilitats de precipitacions.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem