L'EMD de Valldoreix estrena web per millorar el servei a la ciutadania

L'EMD de Valldoreix ha presentat el nou web amb la intenció d'arribar a més ciutadans

L'EMD de Valldoreix ha posat un nou web en marxa per tal de millorar la comunicació amb la ciutadania i amb la intenció que sigui més eficaç a l'hora de fer tràmits en línia. Així ho ha explicat el vocal de Comunicació i Noves Tecnologies de l'EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert, durant la presentació de la nova web aquest dilluns 7 de novembre. Gisbert ha destacat algunes de les virtuts de la nova plataforma, com ara que és més "intuitiva" i que té un disseny més "agradable" per tal que l'experiència de l'usuari sigui millor. Entre altres, el nou web ha incorporat el color corporatiu que és granat i no verd com fins ara tenia la vella web. A més, Gisbert ha subratllat que s'ha donat importància a l'agenda, ja que aquesta era una petició dels ciutadans. A més, el titular de comunicació ha afegit que l'antiga plataforma no destacava la feina que es feia des de l'administració valldoreixenca. 

  El nou web!

Amb aquesta nova web l'EMD no vol deixar ningú enrere i posarà a disposició ordinadors a la seu de l'administració perquè els ciutadans que tinguin menys habilitats informàtiques puguin fer els tràmits acompanyats. Gisbert també ha destacat que per acabar de perfilar la nova eina, que ha tingut un cost aproximat de 8 mil euros, s'ha tingut en compte les opinions de l'oposiicó.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem