En marxa el procés perquè els florestans decideixin com gastar 90.000 euros

Els veïns i veïnes poden presentar propostes, que després seran sotmeses a votació, per invertir el pressupost de lliure disposició del barri

El 21 de gener acaba el termini perquè els veïns i les veïnes de la Floresta presentin projectes en el procés de participació per decidir com invertir el pressupost de lliure disposició. És el tercer any en què els ciutadans del barri podran decidir com invertir aquestes diners.

La presentació de projectes és la primera fase perquè els florestans decideixin com gastar els 90.000 euros de què disposa el barri. Les propostes, que poden ser presentades per persones individuals o associacions, han de tenir una visió de barri i respondre a necessitats col·lectives.

Les propostes es poden presentar per correu electrònic, a través d'un formulari per internet o a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de la Floresta. Els projectes poden ser de fins a 20.000 euros quan es tracti d'un inversió o de 8.000 euros si és de despesa ordinària. A més, el Consell d'Infants de la Floresta decidirà què fer amb 3.000 euros del total.


Requisits i condicions per presentar projectes.

La segona fase del procés començarà a finals de gener amb un Consell de Barri Extraordinari per tal que les persones o col·lectius puguin exposar el seu projecte. Després de la validació tècnica, es farà difusió dels projectes entre el 5 i el 25 de febrer.

Finalment, durant la setmana del 26 de febrer al 4 de març es durà a terme la votació final perquè siguin els veïns i veïnes els que triïn els projectes que es tiraran endavant

Més informació
 
Comentaris

Destaquem