En marxa la campanya de recollida de fulles

L'objectiu dels serveis urbans és netejar amb eficiència i optimitzar els recursos

L'Ajuntament ha posat en marxa la recollida de fulles, que ja han caigut dels arbres i ocupen els carrers Sant Cugat.  Aquest dispositiu detecta amb quina freqüència i amb quina maquinària s'han de netejar les vies de Sant Cugat. L'objectiu principal d'aquest dispositiu segons la tinnet d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, "és netejar amb eficiència i optimitzar recursos".

La novetat d'aquest dispositiu és que l'Ajuntament ha adquirit 8 noves bufadores elèctriques que minimitzen les emissions de gasos contaminants i els sorolls. A més a més, disposen d'1 trituradora de fulles sobre camió, una escombradora de 10m3 de capacitat i 7 contenidors de grans dimensions als carrers per dipositar-hi les fulles recollides. Amb aquest nou dispositiu, l'Ajuntament reorganitza la plantilla municipal per tal de destinar als efectius de recollida de fulles segons les necessitats reals.

Un arbre per habitant

Segons dades municipals, Sant Cugat disposa de més de 85.000 arbres urbans, més de 30.000 en carrers i places i més de 55.000 en zones verdes. La població actual de la ciutat és de 90.000.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem