En marxa una recollida de signatures per demanar que s'abaixi el preu dels lloguers

La campanya, penjada a Change.org, ja acumula més de 400 signatures

La santcugatenca Noemí Pérez ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures per demanar que s'abaixi el preu dels lloguers, a través de la pàgina Change.org.

La iniciativa sorgeix, tal com detalla Pérez en la mateixa campanya, del fet que "és indignant que els preus siguin tan especulatius i que el poc que es troba per preu siguin habitatges de qualitat, mida i condicions infumables".

Segons Pérez aquesta situació no afecta només als joves, sinó que "afecta un ventall de població molt ample. Als joves que busquen primers habitatges, a les persones de mitjana edat, a les famílies monoparentals, a la gent gran, etc.".

Tal com ha destacat la santcugatenca al TOT, l'objectiu de la campanya és que arribi la petició al Consistori per mirar de buscar alguna solució. Pérez és conscient que a Sant Cugat hi ha Promusa que ofereix habitatge social, però segons la santcugatenca "l'oferta és poca i lenta". 

La campanya, que ja suma més de 400 signatures, arribarà a diversos establiments de Sant Cugat. Tal com ha destacat Noemí Pérez, "de moment l'he portat a una copisteria i ara ho estic preparant per mirar de portar la campanya a altres espais de la ciutat". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem