Encabronada, i molt més, per gaudir del cap de setmana

El TOT Sant Cugat destaca diversos plans per gaudir del cap de setmana a la ciutat

Un cap de setmana més, la ciutat s'omple d'activitats per a tots els gustos i edats. Unes activitats que podeu consultar a l'agenda del TOT, i de les quals en destaquem algunes per a que no us quedeu a casa.

Cinema i cultura

'Guillem Tell' arriba al Teatre-Auditori. FOTO: Cedida

L'activitat a Sant Cugat gira aquest cap de setmana al voltant de la celebració de l'Encabronada dels Diables de Sant Cugat. Tres dies de foc i festa que comencen el divendres, 5 de maig, i que fins diumenge, dia 7, ompliran de fos i festa la ciutat. D'entre les propostes, destaquen el concurs de percussió, dissabte al matí, i el correfoc de bèsties, que recorrerà la ciutat la tarda de dissabte.

 

Però més enllà de la cultura del foc, les propostes culturals s'aniran repetint durant el cap de setmana. Dissabte a les 12 hores hi ha una nova visita teatralitzada al Claustre del Monestir per coneixer els secrets dels capitells,. Ja a la tarda, es pot gaudir de l'òpera, epnsada per als més petits, amb Guillem Tell al Teatre-Auditori. I a la nit, a les 21 hores, Les dones sàvies de Molière arriben al Teatre de Mira-sol.

 

Diumenge, nova cita amb la cultura popular, amb la cercavila gegantera de les escoles de Sant Cugat, que començarà a les 11 hores. Al Monestir també hi ha una nova visita guiada. Oració, treball i poder, descobreix el passat de la ciutat a partir de les 12 hores.

Més propostes

Jornada familiar de l'Associació Astronòmica Sant Cugat - Valldoreix

Dissabte, l'Associació Astronòmica Sant Cugat – Valldoreix organitza una jornada familiar, amb la participació de Xavier Luri, en la que es farà una observació nocturna de camp amb telescopis (21 h - Pi d'en Xandri). És una activitat gratuïta que agradarà tant a petits com a grans.

Aquestes, i més propostes, les trobareu a l'agenda del TOT.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem