Endesa renova la subestació de Rubí i millora el servei a Sant Cugat

Més de 10.000 usuaris de Sant Cugat, Rubí, Sant Quirze i Terrassa es beneficiaran d'aquesta millora

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de renovació tecnològica dels equips de protecció de la subestació de Rubí amb l'objectiu d'augmentar la garantia del servei i millorar la resposta en cas d'incidència.

La millora beneficiarà més de 10.000 clients de Rubí, Sant Cugat, Sant Quirze i Terrassa. Actualment, la instal·lació compta amb tres transformadors, dos dels quals ja han estat millorats i properament es reformarà l'últim.

Els treballs han suposat una inversió de 80.000 euros, aportats per la companyia, i han consistit en la substitució de les proteccions per unes de digitals i més evolucionades. Això simplifica el temps de resposta en cas d'incidència.

Els nous equipaments permeten unificar en un sol dispositiu totes les mesures que realitza sobre l'operació del transformador i permet obtenir informació més precisa i en més profunditat.

Els sistemes de protecció dels transformadors mesuren i monitoritzen de manera digital diversos paràmetres que intervenen en el correcte funcionament dels aparells, com la tensió, intensitat i consum.

En cas de detectar una anomalia, els nous sistemes desconnecten els transformadors automàticament per prevenir incidències.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem