Engeguen una campanya de compostatge domèstic a Mira-sol

S'impartiran tres tallers durant el mes de novembre per explicar el funcionament

L'Ajuntament de Sant Cugat impulsa al barri de Mira-sol una campanya de compostatge domèstic amb l'objectiu de fomentar aquesta pràctica entre particulars. Una campanya que permetrà dotar els inscrits de les eines necessàries per realitzar aquesta tasca, a més de rebre assessorament per fer-ho de manera correcta.

L'objectiu del compostatge domèstic és el de reproduir els mateixos principis que funcionen en el sòl dels boscos, on la matèria orgànica morta es recicla per a generar més vida.

Una pràctica fàcil de fer, que permet obtenir adob de gran qualitat, amb plantes més sanes amb menys plagues, i reduir el consum d'aigua i fertilitzants.

Per fer-ho possible, l'Ajuntament oferirà als interessats tres tallers formatius de dues hores de durada que se celebraran durant el mes de novembre. Seran els dies 21 i 23 de novembre a les 18 hores a l'Ambiteca, i el dia 29, a les 18.30 hores, al Casal de Mira-sol.

Igualment, es lliurarà als participants de la iniciativa un compostador de 300 litres, a més de servei de préstec gratuït de trituradora i garbelladora per realitzar les tasques més feixugues sense esforç. També es farà assessorament personalitzat al domicili dels participants.

Per participar de la iniciativa cal inscriure's per correu a oficinasostenible@santcugat.cat o trucant al 900.103.146

Més informació
 
Comentaris

Destaquem