Entitats, ciència i esport, triomfadors dels Premis Sant Cugat 2018

3 entitats, un club esportiu i una personalitat del món de la ciència han estat distingits amb el reconeixement

Els Premis Sant Cugat 2018 han arriabt al seu punt i final amb l'entrega dels guardons durant la gala d'aquests reconeixements, que s'entreguen a persones, entitats o clubs que han distingit durant l'any per la seva tasca a Sant Cugat o exportant el nom de la ciutat a l'exterior. Aquest any, s'ha premiat a 3 entitats, a un club esportiu i a una persona vinculada amb el món de la ciència, a banda d'Eduard Jener, nomenat Premi Extraordinari per tota una trajectòria dedicada al municipi des de diferent àmbits, sobretot el cultural. Així, els guanyadors han estat els següents

Escola avenç - FabLab Sant Cugat

Per desenvolupar una paleta per a fer barreges amb pintura que permet el treball autònom d’alumnes invidents i amb dificultats visuals. (Premi Sant Cugat 2018 a la votació popular).

 

Fundació Jeroni de Moragas

Per 25 anys dedicats a acompanyar a persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental, oferint un servei de tutela i atenció integral i ser un referent compromès i responsable amb les persones.

Club Volei Sant Cugat

Com a reconeixement a la feina feta per totes les jugadores, famílies i professionals de l’esport que hi han contribuït, així com per les diferents juntes directives que han estat liderant el Club en els seus 30 anys, de manera totalment voluntària i altruista.

Cristina Grau Vílchez

Pel projecte 'Tendiendo la mano al futuro', destinat a fer la vida més fàcil a aquelles persones amb problemes de mobilitat a les mans, mitjançant la tecnologia i la robòtica.

Cor De Gospel Sant Cugat

Per la creació d'un projecte col·lectiu, ja fa deu anys, en què es treballa la constant superació tant a nivell personal com de grup a través de la màgia del cant, l'afició al gospel i als espirituals negres, donant sortida a les pròpies capacitats de més de 100 cantaires.

Eduard Jener (Premi Extraordianari)

Per tota una vida dedicada a la crítica, l’estudi i la difusió de la cultura als mitjans de comunicació, en especial de les arts escèniques a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem