Les reaccions dels guanyadors dels Premis Sant Cugat 2018

Els 6 guardonats en l'edició d'enguany van coincidir amb la satisfacció per aconseguir aquest reconeixement

Els Premis Sant Cugat 2018 van acabar el diumenge 31 de març, amb l'entrega dels reconeixements als guardonats d'aquesta edició, que van resultar ser l'Escola Avenç-FabLab Sant Cugat, El Cor de Gòspel Sant Cugat, el Club Volei Sant Cugat, la Fundació Jeroni de Moragas, Cristina Grau i, com a Premi Extraordinari, Eduard Jener.

Més info: Entitats, ciència i esport, triomfadors dels Premis Sant Cugat 2018

Les reaccions de tots els guanyadors van coincidir en un punt comú: la satisfacció de rebre el premi i la sensació d'agraïment.

Cristina Grau va assenyalar que "significa molt, perquè m'ajuda a seguir estant emocionada per aquesta mena de projectes i seguir-los desenvolupant". Per la seva banda, la presidenta del Cor de Gòspel Sant Cugat, Àngels Ponsa, va fer la valoració en nom del conjunt: "el Cor ens ha permès revertir en la societat, sobretot a les persones que més ho necessiten, aquests més de 200.000 euros que hem anat recaptant al llarg d'aquests 10 anys. Portarem amb molta dignitat i orgull aquest premi", va dir.

La Fundació Jeroni de Moragas també va resultar premiada, i un dels seus pacients va afirmar que "el premi significa un reconeixement a una trajectòria de 25 anys adreçats a les persones". Per la seva banda, les responsables de l'Escola Avenç-FabLab van afirmar que el premi "significa el reconeixement a l'esforç, al treball i a la passió. Obrir les portes de l'escola a la ciutat". En la mateixa línia va seguir el discurs de la presidenta del Club Volei Sant Cugat: "Som un club que forma persones i és un reconeixement de la ciutat a la nostra tasca, i estem molt contents, va dir".

Per últim, el vencedor del Premi Extraordinari, Eduard Jener, va afirmar que el premi "significa el reconeixement a una activitat que considerava normal".

Més info: Jener: "La cultura em mou perquè és una de les coses que més m'ha interessat"

 
Comentaris

Destaquem