Envia els teus fills a estudiar anglès a l'estranger un trimestre o un any escolar

Amb aquest rerefons Home to Home, ofereix la possibilitat d'estudiar un any o trimestre escolar a l'estranger per millorar el nivell d'anglès o aprendre'l

Dominar l'anglès és un requisit indispensable pels estudiants actuals. Aquesta llengua s'ha convertit en l'idioma universal per excel·lència, i les persones que el dominin perfectament tindran més facilitats a l'hora d'optar a més i millors ofertes laborals, accés a fonts de cultura diferent i seran més competitius.


Amb aquest rerefons Home to Home, ofereix la possibilitat d'estudiar un any o trimestre escolar a l'estranger per millorar el nivell d'anglès o aprendre'l. Regne Unit, Irlanda, Canadà i els Estats Units són els països on els alumnes de l'ESO i Batxillerat podran cursar estudis tant en escoles públiques com privades.

Per resoldre tots els dubtes que sorgeixen sobre estudiar a l'estranger, Home to Home organitza una reunió informativa que se celebrarà aquest dijous, 25 de gener a les 19.30 a l'Hotel Sant Cugat. Per assistir a la cita s'ha de confirmar assistència a: info@hometohome.es.

L'anglès és l'idioma universal per excel·lència FOTO: Redd Angelo
 
Comentaris

Destaquem