contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

Epigenètica facial, la tècnica que elimina arrugues sense necessitat de punxades

L’epigenètica aplicada a la cosmètica treballa internament les cèl·lules i actua sobre els principals marcadors de l’envelliment, ja que el 75% de l’envelliment el causen factors externs

Has sentit a parlar de l’epigenètica facial? Es tracta de la ciència aplicada a l’estètica. Un nou concepte d’estètica intel·ligent per potenciar la bellesa de la pell en cada etapa de la vida i revertir els efectes de l’envelliment cutani. L’ADN que heretem no canvia, però la manera en què es manifesta està influenciada per l’entorn, els hàbits o les condicions ambientals.

 
POLICLINIC

 

L’epigenètica aplicada a la cosmètica treballa internament les nostres cèl·lules i actua sobre els principals marcadors de l’envelliment, ja que el 75% de l’envelliment de la nostra pell el causen factors externs. Et descobrim el nou tractament d’epigenètica facial amb fils fotodinàmics que està triomfant a Sant Cugat i que recentment ha incorporat la Unitat d’estètica avançada de Policlínic Torreblanca.

Aquest nou tractament és la solució a les arrugues sense necessitat de procediments invasius, destinat a persones que no volen cap tractament injectable, ja que respecta la integritat de la pell i no requereix agulles ni talls.

Com és el tractament d’epigenètica facial amb fils fotodinàmics?

S’inicia aplicant un actiu redensificador (en forma de sèrum) i seguidament es posa el fil reafirmant sobre cada arruga. El fil impregnant dels actius fotodinàmics s’adapta a cada arruga i és absorbit per la nostra pell treballant a nivell intern les nostres cèl·lules. 

Per ajudar a la reabsorció i potenciar l’efecte tensor a la Unitat d’estètica avançada de Policlínic Torreblanca utilitzen una tècnica de massatge facial combinada amb teràpia fotodinàmica.

Zones i resultats

El tractament es pot realitzar a l'entrecella, el front, contorn d'ulls, rictus, barbeta i coll. Aquest protocol dona resultats des de la primera sessió tot i que s’aconsella fer el tractament complet que consta d’entre 4 – 6 sessions.

A la Unitat d’estètica avançada de Policlínic Torreblanca ofereixen una visita informativa gratuïta amb diagnòstic facial on podràs descobrir tot el que els fils fotodinàmics poden aconseguir per potenciar la teva bellesa. Es pot reservar trucant al 93 515 39 99 o per WhatsApp al 699 619 049.

Policlínic Torreblanca Estètica Avançada

Telèfon: 93 515 39 99

WhatsApp al 699 619 049

Avinguda de Torreblanca, 2-8 Baixos

Més informació
 
Comentaris

Destaquem