Es busca la família de dos gossos perduts la nit de Sant Joan

Els animals van ser recollits als carrers de Sant Cugat espantats pels petards

Es busca la família de dos gossos que van ser recollits als carrers de Sant Cugat la nit de Sant Joan espantats pel soroll dels petards.

El primer va ser recollit a les Planes a les 22 hores de la nit del 23 de juny, al carrer Baladre, prop de l'estació del districte. El gos, que estava molt espantat, no portava collar, i va ser traslladat al CAACB de Barcelona. S'ha localitzat la seva família aquest diumenge, a migdia.

El segon, un mascle tipus Golden, va ser recollit el dia 24 de juny a la zona de Can Vilallonga a Sant Cugat. Es troba a casa de les persones que el van rescatar, i està pendent de confirmar si porta xip. En cas de reconèixer el gos, es demana trucar al 93.590.72.83 (Jaume).

Igualment, encara no s'ha localitzat a Bruna, una gosseta Chihuahua de color marró i negre, que es va perdre perdut durant la nit de Sant Joan a Valldoreix. Porta xip, té 12 anys, però és àgil. En cas de localitzar-la, es demana avisar Arlet al telèfon 606.039.784.

14 animals afectats per la revetlla

La gosseta respon al nom de Bruna  FOTO: Cedida

Àngela Balcells, des de la pàgina de Facebook Perros de la Floresta y +, explica que la celebració de Sant Joan ha finalitzat amb 14 animals de Sant Cugat que han arribat a la pàgina, dedicada a difondre casos d'animals perduts i trobats al municipi. En concret, 13 gossos i 1 gat que es van perdre o escapar espantats pel soroll dels petards.

Afortunadament, com exposa Balcells, en la majoria dels casos s'ha pogut localitzar ràpidament les seves famílies, gràcies al fet de portar xip i per la difusió feta a les xarxes socials.

Des de la mateixa pàgina es fa una crida a posar fi als petards un cop ha finalitzat Sant Joan, reivindicant revetlles sense tant patiment animal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem