Escarré aposta perquè els infants participin en les polítiques de seguretat

L'inspector en cap de la Policia Local ha participat en un congrés a Girona aquest dimecres, 27 de desembre

La necessitat de la participació ciutadana en les polítiques públiques de seguretat. Aquest ha estat un dels temes tractat en el Congrés de l'Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya, en el qual ha assistit l'inspector en cap de la Policia Local de Sant Cugat, Josep Maria Escarré, i que s'ha celebrat a Girona aquest dimecres, 27 de gener.



Escarré ha estat l'encarregat de moderar la xerrada "Processos participatius per les polítiques públiques de seguretat pública. El màxim responsable del cos municipal ha explicat que la policia no té cap dubte de la necessitat de la participació de la ciutadania en el disseny de les polítiques de seguretat".

En aquest sentit, Escarré també ja volgut fer una reflexió i ha posat de manifest la importància de començar a treballar aquesta participació en els infants. "Aquests seran els adults que participaran en el futur". A més, ha dit que si no és així "als consells de seguretat o als grups de treball de seguretat és difícil que hi hagi gent que hi participi que no estigui polititzada".

 
Comentaris

Destaquem