L'Escola La Floresta torna a denunciar el vandalisme que pateix els caps de setmana

Aquest cap de setmana han tornat a entrar al pati de l'escola i han rebentat un armari amb material

L'Escola La Floresta ha tornat a denunciar els actes d'incivisme i vandalisme que pateix els caps de setmana des de fa mesos. "Gairebé tots els dilluns ens trobem que han entrat al pati de l'escola", denuncia. El centre ho ha posat diverses ocasions en coneixement dels Mossos i de l'Ajuntament, però els problemes persisteixen. Molts caps de setmana continuen entrant dins de les instal·lacions de l'escola, sovint per fer-hi botellón i provocant desperfectes i deixant deixalles per tot arreu.

Més info: L'Escola La Floresta demana solucions a l'incivisme: 'botellons' nocturns des de l'estiu

 

Aquest dilluns 9 de novembre, s'han trobat que havien trencat un armari amb material d'educació física que era al pati. Tot el material estava escampat per l'escola i alguns objectes estaven trencats. L'escola presentarà una nova denúncia als Mossos per aquests fets.

escola la floresta

Aquest dilluns s'han trobat rebentat l'armari del material FOTO: Cedida

"En els últims mesos ens hem trobat ampolles i gots de vidre trencats, paquets de tabac, pintades a les parets...", lamenta el centre educatiu. Davant la falta d'una resposta efectiva per part de l'Ajuntament de Sant Cugat i els Mossos que solucioni el problema, l'Escola La Floresta demana el suport de les famílies del barri.

"Volem fer una crida a les persones del barri perquè ens ajudin a evitar la situació i a cuidar l'escola", reclamen.

 
Comentaris

Destaquem