contingut promocionat
Penguins L

 

Coneix la nova i innovadora escola de natació per a nadons, nens i embarassades

El moviment és essencial per al desenvolupament cognitiu, psicomotriu i emocional del nen

Si tens fills petits i vols que s'iniciïn en l'aigua o més grans i vols que millorin la seva tècnica, Sant Cugat compta amb un espai totalment adaptat i especialitzat per a les edats primerenquesPenguins Sant Cugat, l'escola de natació per a nadons, nens i nenes i embarassades, compten amb unes innovadores instal·lacions. Un espai que facilita l'accés a l'aigua, així com la seva relació i aprenentatge en el medi aquàtic des del primer mes de vida dels bebès. 

El moviment és essencial per al desenvolupament cognitiu, psicomotriu i emocional del nen. En aquest sentit, l'aigua ofereix una millor llibertat de moviment en un entorn lúdic i totalment estimulant.

Penguins compta amb les sessions, Baby Penguins, pensades per a bebès de 0 a 2 anys. En aquestes classes es creen moviments per millorar el seu desenvolupament, mentre es canten cançons en anglès. En tot moment estan acompanyats per un o dos adults a més del monitor.

Per a infants de 2 a 4 anys entra en joc el programa White Penguins i Green Penguins amb l'objectiu que aprenguin a nadar sense subjecció, però sempre amb la supervisió i ajuda d'un adult perquè se sentin segurs. 

Per a nens i nenes de 4 a 7 anys, en el Blue Penguins es crea un entorn afectiu, amb grups reduïts i separats per nivells amb la idea de treballar sense elements de flotació.

Finalment i si estàs embarassada, Penguins també ha creat sessions per mares gestants amb activitats orientades a treballar la força i l'elasticitat pèlvica. A més, les classes milloren la condició durant tot l'embaràs.

 Perquè escollir Penguins Sant Cugat?

  • Instal·lacions totalment noves, ubicades a l'escola European International School of Barcelona.
  • Pensades i dissenyades per a la comoditat de les dones embarassades, bebès i nens
  • La piscina compta amb dues àmplies escales d'accés a l'aigua 
  • El vestuari adaptat per a bebès i infants amb totes les comoditats per vestir-los, desvestir-los i assecar-los, ja que compta amb trones, cadiretes i assecadors, a més de banyeres, dutxes i canviadors per a nadons.
  • La piscina es troba a 32 °C i l'atmosfera de la piscina s'escalfa per poder gaudir de la piscina tot l'any.
  • L'aigua es tracta amb sal i les instal·lacions compten amb una làmpada ultra violeta que garanteix una aigua 100% saludable.
  • Grups reduïts i monitors dins de l'aigua per a millor l'experiència i l'aprenentatge.
  • Equip internacional i professionals en psicologia infantil per ensenyar a través de la disciplina positiva.
Més informació
 
Comentaris

Destaquem