Escorcoll a una empresa de Sant Cugat per delictes contra l'administració pública

La Guàrdia Civil ha fet diversos escorcolls a empreses de Sant Cugat, Barcelona, Sevilla, Lleida Biscaia en el marc d'una operació per delictes contra l'administració pública, emmarcada dins del cas 3% segons ha confirmat el cos al TOT Sant Cugat. Els agents han escorcollat una empresa de la zona del Trade Centre a l'avinguda de les Corts Catalanes, Euro Geotécnica SA, segons ha pogut saber aquest mitjà.

Hi ha un total de 15 persones investigades per la presumpta comissió d'una sèrie de delictes contra l'administració pública i s'han dut a terme nou registres a les seus de vuit empreses implicades, així com en 13 despatxos professionals. En les diferents actuacions han requerit 10 expedients.

La Guàrdia Civil durant l'escorcoll a l'empresa santcugatenca. FOTO: Ferran Mitjà

La Guàrdia Civil durant l'escorcoll a l'empresa santcugatenca. FOTO: Ferran Mitjà

En paral·lel a l'escorcoll de Sant Cugat, Agents de la Guàrdia Civil han entrat aquest dimarts, 20 de novembre, a les seus d'Infraestructures.cat i de l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO), totes dues empreses de la Generalitat, en relació al 'cas 3%' de presumpta corrupció de l'antiga Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Els agents actuen per ordre del jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata, que instrueix aquest cas. D'altra banda, s'ha lliurat un manament judicial dirigit a l'Autoritat Catalana de la Competència perquè aporti quantes actuacions ha fet en relació amb l'entramat d'empreses que estarien involucrades en l'adjudicació de determinats concursos.

Els agents han acabat l'escorcoll als voltants de les 15 h i han sortit de l'edifici del Trade Center amb una caixa de cartró, que han carregat al maleter d'un cotxe de paisà, just abans d'abandonar la zona.

 

La Guàrdia Civil entra el Trade Centre FOTO: F. Mitjà

 

La Guàrdia Civil entra el Trade Centre FOTO: F. Mitjà 

 

FOTO: Ferran Mitjà

FOTO: Ferran Mitjà 


 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem