Estalvia en la calefacció amb aquest únic consell

Per aconseguir-ho és important tenir en compte dues coses: que estiguin dotats amb trencament de pont tèrmic i escollir un vidre adequat i suficientment gruixut

El teu consum en calefacció o aire condicionat és massa elevat? Potser estàs perdent energia a través de les teves finestres. Tenir un bon sistema de tancament, implica un important estalvi energètic. Per aconseguir-ho és important tenir en compte dues coses: que estiguin dotats amb trencament de pont tèrmic i escollir un vidre adequat i suficientment gruixut o que absorbeixi soroll depenent de cada necessitat.


Amb aquest sistema, una de les especialitats d'Hermanos Almansa, estalviaràs energia i reduiràs l'emissió de CO2, a més de limitar la condensació i permetre que l'acabat interior i l'exterior de les finestres puguin ser diferents, un fet que ajuda a mantenir l'estètica exterior de l'edifici i donar un estil propi i diferenciat a l'interior. 


A més i amb l'objectiu de fer accessibles els seus productes, el grup ofereix la possibilitat d'ajornar el pagament fins a 12 mesos sense interessos. Hermanos Almansa també té en compte el respecte pel medi ambient. Així en el procés de fabricació i d'instal·lació prenen mesures pel reciclatge de tots els materials utilitzats i són classificats.

Una mallorquina per limitar l'entrada del sol i del fred FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem