Quatre escoles a Sant Cugat aconsegueixen 1.500€ amb la Marató de l’Estalvi Energètic

Els beneficis d'aquesta marató es destinaran a la lluita contra la pobresa energètica

La tercera edició de la Marató de l'Estalvi Energètic s'ha tancat amb un èxit important. Al llarg del mes de febrer, quatre escoles de Sant Cugat del Vallès –L'Olivera, Joan Maragall, Catalunya i La Floresta- han rebaixat la factura energètica de les seves instal·lacions, aconseguint un estalvi de 1.570 euros. Aquesta quantitat de diners serà donada a l'Ajuntament perquè dugui a terme actuacions contra la pobresa energètica.


L'especificació de l'estalvi entre els diferents tipus de consum energètic:


· Llum: en total, s'ha estalviat un 15,94% (7.023 kWh estalviats).


· Aigua: en consum d'aigua, s'han aconseguit estalviar 82 m³, que representa un 7,71% del total.


· Gas: el consum de gas s'ha reduït un 3,06% (587 m³ estalviats).


La tercera edició de la Marató d'Estalvi Energètic, una iniciativa que s'ha dut a terme a 10 ajuntaments: Sant Cugat, Barcelona, Esplugues de Llobregat, Granollers, l'Hospitalet de Llobregat, Malgrat de Mar, Manresa, Palau Solità i Plegamans, Sant Boi de Llobregat i Vilanova i la Geltrú. Entre totes aquestes localitats s'ha generat un estalvi del 7,3% del consum elèctric (186.439 kWh estalviats), del 13,7% d'aigua (6.194 m³) i del 12,5% de gas (53.760 m³).

Aquest dilluns 16 d'abril, els alumnes de les diferents escoles han rebut un diploma com a premi per la seva participació en la Marató i per fomentar un tipus de consum més responsable.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem