contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

Estrena el nou any amb I-Shape la tecnologia més puntera per reafirmar i remodelar

I-Shape és una tecnologia que combina ones electromagnètiques i neuromusculars, i és única i innovadora al nostre país, capaç de substituir hores de gimnàs

Estrenar any és fixar-se nous propòsits per aconseguir els objectius de l'any i conquerir nous èxit i reptes i superar-nos. Entre els propòsits més desitjats i importants se situa la salut, i d'això en saben molt els metges i professionals que treballen a Policlínic Torreblanca. Per això, Policlínic Torreblanca comença amb moltes novetats, entre elles una de refermant i de remodeladora a través d'una innovadora i avançada aparatologia corporal. I-Shape, és la nova musculació estètica que permet gaudir d'un cos definit i musculat sense passar pel gimnàs i ja està disponible en la Unitat d'estètica avançada de Policlínic Torreblanca.

 

policlimic torreblanca B

 

Aquest tractament no invasiu és capaç de generar múscul i cremar greix simultàniament en abdomen i glutis, reafirmar-los i aconseguir un abdomen musculat i uns glutis push-up.

Cada sessió d'uns 30 minuts equival a 20.000 abdominals/esquats i amb elles aconseguiràs tonificar, reafirmar i eliminar el greix. Les sessions es realitzen a la Unitat d’estètica avançada, en una cabina estètica, higiènica i discreta, de forma còmoda i sense esforç.

Aquesta tecnologia combina ones electromagnètiques i neuromusculars, i és única i innovadora al nostre país, capaç de substituir hores de gimnàs. Ara pots conèixer I-Shape en una visita informativa gratuïta, sol·licita-la en el 93 515 39 99 o escrivint a info@grup-policlinic.com.

 

Policlínic Torreblanca

Adreça: Avinguda de Torreblanca 2-8, entrada per la rambla del Celler

Telèfon: 93 589 18 88

Web: grup-policlinic.com 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem