Exhaurides les inscripcions pel Concurs d'Arrossos de Festa Major

El Concurs d'Arrossos és de les activitats més multitudinàries de la Festa Major de Sant Cugat

Les 225 places pel Concurs d'Arrossos de Festa Major s'han exhaurit amb poc menys de dues hores. Des de primera hora del matí d'aquest 11 de juny, centenars de santcugatencs i santcugatenques feien cua a les portes de l'Ateneu per aconseguir una de les places d'aquest esdeveniment, organitzat pels Amics i Veterans de Penya Regalèssia.15 grups s'han quedat en llista d'espera, però no està previst obrir més places i s'hauran d'esperar si hi ha alguna anul·lació. 

Més info: Centenars de persones fan cua pel Concurs d'Arrossos de Festa Major

 

Les inscripcions han començat a les nou del matí i en menys de dues hores ja s'havien esgotat tots els llocs. La 39a edició del Concurs d'Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat serà el diumenge 30 de juny.

Una de les novetats d'enguany és que per agafar les taules i cadires s'haurà de deixar una fiança, de cinc euros per cadira i 25 per taula. El material es lliurarà el mateix dia del Concurs d'Arrossos a partir de les deu del matí, a la rambla del Celler. Com a novetat, les taules i les cadires s'hauran de tornar en un punt de la rambla del celler. 

 

inscripcio arrossos festa major 17

FOTO: Bernat Millet

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem