Explosió sense ferits a Sant Cugat

L'incident s'ha produït en una empresa de càtering

Una explosió a l'avinguda de les Corts Catalanes número 5 ha creat un petit incendi durant la matinada del dijous 4 de gener, en el soterrani d'una empresa de càtering, segons han explicat els Bombers al TOT Sant Cugat i els Mossos d'Esquadra, que han rebut l'avís als voltants de les 4 de la matinada. Un incident que no ha causat ferits, ja que en aquell moment no hi havia personal treballant. A conseqüència del succés part de la façana ha caigut, però l'estructura de l'edifici no s'ha vist afectada. Després de resoldre l'incendi, Bombers ha inspeccionat els locals propers que no s'han vist afectats.

Des de l'empresa han explicat al TOT que l'explosió podria haver estat provocada per un curtcircuit. "L'incident no ha malmès l'interior del local". De moment l'obrador romandrà tancat i l'empresa continuarà funcionant des de l'altre local d'Esplugues, a l'espera del peritatge i estudis pertinents per evitar cap altra adversitat. 

Fins a 7 dotacions de Bombers han acudit al lloc per apagar el foc, i també Mossos d'Esquadra, Policia Local, SEM i la companyia del gas.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem