Formació i tallers aquesta setmana a Sant Cugat

L'activitat no s'atura durant la segona setmana de febrer

Les activitats omplen continuen durant aquesta setmana a Sant Cugat amb propostes per a totes les edats. El TOT les reuniex a la seva agenda d'activitats i te'n fa un resum per a que no te'n perdis res.

Formació

Nou taller de cuina vegana

El dilluns, dia 8, l'activitat comença amb un Taller de cuina vegana a les 17.30 hores a l'Ateneu Santcugatenc. Ja dimecres, dia 10, també l'Ateneu acull un taller de preparació per al part a les 11 hores.

Coneixement

Imatge de 'Com canviar el món' FOTO: Cedida

La Casa de Cultura acull dilluns, 8 de febrer, la presentació de llibre 'Kiribati, de Maria Antonia Massanet a les 19.30 hores. Ja dimarts, a les 18.30 hores, a Cal Temerari es projectarà el documental 'Uchungu na tumaini, crònica del dolor i l'esperança'.

Dimecres, 10 de febrer, el Xalet Negre acull la conferència "Per què es necessita pensar?" a les 18 hores, i el Casal de Mira-sol acull també dimecres la tertúlia amb el Club de lectura de Mira-sol sobre Submissió, de Michel Houellebecq, a les 20 hores.

Mentre, al Casal Torreblanca, nova cita amb el Documental del mes. Aquest cop es projectarà Com canviar el món (How To Change the World) a les 20 hores.

I dijous, al Museu del Monestir, Cinefòrum - Col·loqui participatiu sobre Interestellar, a les 20 hores.

Més propostes

Contes per als més petits

Dimecres, 10 de febrer, els petits són els protagonistes d'una nova sessió de l'Hora del conte a la biblioteca de Mira-sol. La proposta: Animàlia, a les 18 hores.

Dijous, al Bar MUT, concert de Good Times, Bad Times, a les 20.30 hores.

Aquest propostes, i moltes més, les trobareu a l'agenda d'activitats del TOT.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem