L'Ajuntament apostarà per la FP i la considera "clau per a la ciutat"

Les regidores de l'Ajuntament, Elena Vila i Pilar Gorina, han visitat el nou Institut FP Sant Cugat, on han destacat "l'aposta del Govern per la FP"

L'Institut FP Sant Cugat, situat a l'antic Leonardo, ha rebut el dilluns 18 de novembre la visita de la Tinent d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila; i de la regidora d'Educació, Pilar Gorina, que han passejat per les instal·lacions de l'FP de cuina: "Aquest Ajuntament vol apostar per la Formació Professional, i per la Formació Ocupacional des de Sant Cugat Feina", ha destacat Elena Vila, que ha afegit que l'Institut FP Sant Cugat "és l'institut públic de referència" al municipi.

En aquest sentit, ha explicat que el Govern està preparant un Pla d'Acció amb l'objectiu de promoure la Formació Professional, donar suport a les empreses que requereixen nous perfils professionals i oferir una oferta educativa adequada a les necessitats actuals: "Volem fer un esforç per oferir una oferta educativa potent i innovadora", ha dit Vila. En aquesta mateixa línia, Gorina ha afirmat que "els joves de Sant Cugat necessiten opcions diverses i de proximitat".

 

Per la seva banda, el director del centre, Miquel Àngel Urrutia, ha destacat que l'Institut FP Sant Cugat "és un centre fet per donar servei a la societat, al món laboral i al futur de l'alumnat". Així mateix, ha explicat que ara mateix hi ha 5 famílies de formació professional, a banda de la FP de cuina: Comerç i màrqueting, Administració i gestió, Serveis Socioculturals a la societat, Educació Infantil, Electrònica, Turisme i gastronomia, i un total de 406 alumnes.

Pilar Gorina, Miquel Àngel Urrutia i Elena Vila, durant la visita. FOTO: Ferran Mitjà

Pilar Gorina, Miquel Àngel Urrutia i Elena Vila, durant la visita. FOTO: Ferran Mitjà

Un restaurant

Durant la visita, s'ha informat que el pròxim novembre, el curs de Formació Professional de Cuina obrirà el restaurant 'El Rosetó de Sant Cugat', tal com ja va explicar el TOT en un reportatge. Cal destacar que aquest restaurant oferirà menús i serà obert a la ciutadania, els dimecres de cada setmana.

Més info: Part de l'antic Leonardo es converteix en restaurant-cafeteria per acollir una FP de cuina

 
Comentaris

Destaquem