[SORTEIG TANCAT] Guanya un curs intensiu d'anglès per aquest estiu

Merit School sorteja un curs d'anglès de 90 hores entre els lectors del TOT Sant Cugat

Si has de millorar el teu anglès o el vols practicar, ara pots guanyar un curs intensiu de franc. L'escola d'idiomes Merit School sorteja un curs d'anglès de 90h pel mes de juliol. El Sorteig té per objectiu festejar el 40è aniversari de l'escola, ubicada en ple centre de la ciutat. Per participar en aquest sorteig només hauràs d'introduir les teves dades al formulari que s'ajunta més avall. Molta sort!


Per commemorar les quatre dècades, Merit School ofereixen preus especials en tots els cursos intensius d'aquest estiu 2018. Al centre podràs aconseguir bons resultats gràcies a l'equip de professionals i experts, així com el mètode d'aprenentatge, on la participació i la comunicació a classe és fonamental. Aquests són els cursos intensius d'anglès: • Intensiu de 90h: En 4 setmanes podràs avançar un nivell complet. 


• Intensiu per Skills: Focalitza els teus esforços en les habilitats que més et costen amb els nostres cursos de 30h. Escull entre els mòduls d'Speaking & listening o ReadingWriting


• Preparació del First, l'Advanced o Proficiency: per aquells inscrits als exàmens del FirstAdvanced o Proficiency al juliol, tenen l'oportunitat de fer aquest curs de 30h per a familiaritzar-se amb el format d'examen i practicar totes les àrees. Aniràs molt ben preparat per aconseguir bons resultats!

Les classes comencen el dilluns, 2 de juliol, a Merit School, al carrer de Gorina 15.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?