contingut promocionat
Andrea Vicedo

 

 

Per què has de cuidar-te els peus també a la tardor?

Andrea Vicedo és la podòloga que et visita a domicili per cuidar-te els peus quan tu vulguis amb professionalitat

Sabies que a la tardor també hauries de cuidar els teus preus? A banda que pels efectes del canvi climàtic cada vegada fa més calor en aquesta estació i encara seguim portant xancletes, no t’hauries de relaxar a la tardor i hauries de seguir cuidant-te els peus.

L’herència de l’estiu

Els mesos d’estiu has exposat més els teus peus a les inclemències del temps i aquestes han provocat diferents afectacions com ara els talons esquerdats, callositats a la planta del peu o ungles en mal estat. Els talons esquerdats apareixen sobretot quan es camina sobre superfícies calentes com ara la sorra de la platja; les callositats es deuen a una pressió o fricció excessiva per l’ús de sabates estretes o de taló. També poden aparèixer per caminar d’una forma incorrecta. A més, a les ungles dels peus també pot passar que, quan retiris l’esmalt, vegis que hi ha taques blanques a les capes superiors.  Aquestes indiquen deshidratació o l’ús d’acetona massa agressiva. Tot això, ens indica que hem de seguir cuidant els nostres peus també a la tardor.

Consells per cuidar els peus

  • Renta els peus amb sabó neutre cada dia, posant una atenció especial als espais entre els dits.
  • En cas de sudoració excessiva o mala olor, fes servir pols desodorants amb efecte antimicòtic
  • Després de la dutxa, eixuga bé els peus, incloent-hi els espais entre els dits.
  • Estigues atent o atenta als canvis de color i temperatura als peus, ja que poden indicar problemes de circulació o infeccions fúngiques com l'onicomicosi.
  • Vigila esquerdes, talls o descamació de la pell.

 

Si vols que una professional tingui cura dels teus peus i llueixin molt, demana cita amb Andrea Vicedo, la teva podòloga a domicili.

Qualsevol patologia, és important ho miri un especialista FOTO: Bernat Millet

 
Comentaris

Destaquem