contingut promocionat
Pintura y Decoración - Decasa Decor

Has d'impermeabilitzar amb pintura? Fes-ho de manera fàcil i senzilla

Hi ha els més senzills, que es basen en impermeabilitzants elàstics, i després hi ha els sistemes més complets

Hi ha diversos sistemes per impermeabilitzar terrasses, terrats, teulades, cobertes, jardineres, canalons, piscines, etc. Hi ha els més senzills, que es basen en impermeabilitzants elàstics, i després hi ha els sistemes més complets i d’una garantia superior en anys i en impermeabilització, basats en els sistemes de poliuretà líquid. Aquests darrers es componen de:

• Emprimació: consolida suports; protegeix contra la humitat residual; manté el gruix de la membrana en la superfície, impedint que penetri en els porus.

• Membrana impermeabilitzant: gràcies a la membrana de poliuretà líquid aconseguim la impermeabilització de la superfície.

• Velló tècnic: augmenta la cohesió i l’adherència a la superfície de la membrana impermeabilitzant. Què li confereix el velló al sistema? Elevada resistència al trencament; punteja fissures o trencaments en les superfícies extenses sotmeses a grans moviments; una autoprotecció del líquid dins del sòlid per cent anys; aconsegueix homogeneïtzar espessors en tota la superfície de la membrana.

• Top coat: acostuma a tenir una duresa elevada. Quan la membrana quedi exposada als raigs ultraviolats i/o al trànsit de persones, és indispensable aplicar un vernís d’aquest tipus per protegir-la.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem