contingut promocionat
 
logo serrajordia

Has tastat mai un pa fet segons la metodologia 'Respectus Panis'?

Aquests pans han adquirit, a més, un compromís amb el medi ambient i la societat

L'any 2005, els millors flequers de França es van unir per crear l'associació Ambassadeurs du Pain: una entitat pensada per defendre la bona feina i el millor pa. Des d'aleshores, els 'mestres' han treballat per crear el Métode 'Respectus Panis' que recupera els millors elements de les primeres receptes de pa, combinant-los amb les tècniques més modernes fent que sigui viable econòmicament.

b serrajordia abril 2019

Al taller de pa Serrajòrdia fan molts dels seus pans seguint aquesta forma de treball. Perquè una barra sigui 'Respectus Panis' ha de tenir unes característiques concretes, com estar feta amb una farina pura no modificada, utilitzar com a màxim 15 grams per un quilo de farina, estar feta amb un temps de pastat lent i curt, estar fabricada i fermentada en un ambient de 18 °C i amb una fermentació de fins a 18 hores. A més, el pa ha de ser econòmic, universal, ha de donar importància al seu gust, ha de ser ecològic i ha d'estar pensat per millorar la salut de les persones.

Els pans 'Respectus Panis' són una qualitat superior pels bons materials que s'utilitzen en la seva elaboració, però a més, comporten la confirmació d'uns valors: cura pel medi ambient i les persones. A Serrajòrdia també volen posar el seu petit gra de sorra en aquest sentit, i per això, molts dels seus pans són 'Respectus Panis'. Tasta aquest pa únic a Sant Cugat amb un sabor i textura extraordinàries.

Al Taller de pa Serrajòrdia tots els productes són de qualitat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem