ICV-EUiA reclama al govern més claredat sobre la substitució de l'arbrat

El grup local ecosocialista ha entrat una sol·licitud a l'equip de govern per tal que s'informi degudament sobre les diferents accions de renovació i tala d'arbrat a la ciutat

El grup municipal ICV-EUiA ha manifestat que, en les últimes setmanes, s'estan duent a terme diferents accions amb l'arbrat que estan generant preocupació ciutadana. Segons els ecosocialistes, el Pla de renovació de l'arbrat no ha estat informat als grups de l'oposició i, per tant, el grup municipal demana informació sobre aquesta actuació.

El cas de la rambla del Celler, la plaça del Coll o el bosc de Volpelleres, entre altres, han generat que molta ciutadania s'hagi dirigit al grup ecosocialista demanant explicacions. És per això que ICV-EUiA ha demanat informació detallada sobre el Pla d'arbrat i els criteris que s'han utilitzat per justificar cada de tala i substitució d'arbres.

També s'ha preguntat si en l'elecció dels arbres que es plantaran de nou s'han tingut en compte criteris d'estalvi d'aigua de rec, si s'han escollit espècies arbòries autòctones, si s'han tingut en compte criteris de salut i d'al·lèrgies i com s'han prioritzat tots aquests criteris.

D'altra banda, també s'ha qüestionat com s'ha consultat al veïnat en cada cas i quins han sigut els mecanismes per evitar que la ciutadania no se sentís desinformada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem