contingut promocionat
Logo Vitaldent CAT

 

 

Implantologia dental, la clau per recuperar un somriure saludable i bonic

A Vitaldent Sant Cugat trobaràs els millors professionals per al teu tractament dental

Encara que a molts la implantologia dental els pugui semblar exclusiva de persones grans, la veritat és aquesta no té edat, ja que són molts els motius pels quals podem perdre alguna peça. De fet, la mitjana d'edat dels pacients que porten implants és entre 35 i 60 anys.

Les conseqüències de no recórrer a la implantologia dental per substituir una dent

La implantologia és molt més que la substitució d'una peça dental perduda: millora la nostra qualitat de vida i ens permet recuperar la funcionalitat de la boca i l'estètica del somriure. El motiu? Que l'absència de peces dentals pot provocar un desequilibri a diferents nivells que no només ens afecta estèticament, sinó que pot derivar en problemes de salut com ara marejos, vertígens, mals de cap freqüents.

Quan la boca perd una de les seves dents, es produeix un desequilibri en la mossegada, que alhora donarà peu a moviments a les peces adjacents per intentar ocupar l'espai deixat per la dent absent. Això provocarà una pèrdua de la distribució de les forces masticatòries, generant un sobreesforç i desgast prematur d'aquelles peces dentals que assumeixin funcions masticatòries que no els corresponguin.

També la mandíbula es veurà desgastada en desviar-se en cada moviment de masticació o parla per intentar trobar la peça absent, cosa que sol provocar problemes de salut i molèsties.

Des del punt de vista estètic, l'absència dental pot derivar en envelliment facial prematur, pèrdua del contorn labial i problemes de fonació i autoestima.

Un tractament segur contra la COVID-19

A més, al temor o nerviosisme que sovint aquest tipus de tractament sol ocasionar, en el context actual se suma també el temor a l'exposició i al possible contagi de la COVID-19. Per això, a Vitaldent Sant Cugat, amb el número de registre sanitari E08766814, han implementat totes les mesures necessàries per garantir que la visita al dentista sigui totalment segura, reforçant a través d'Equips de Protecció Individual (EPIs) i altres barreres i elements físics els seus protocols de seguretat i higiene, que ja eren exigents abans de la pandèmia.

Per minimitzar el risc de contagi i garantir la seguretat d'equips de clínica i pacients, totes les clíniques disposen d'una pantalla de metacrilat a la zona de recepció dels pacients, així com senyalitzacions de la distància de seguretat recomanada tant a recepció com a les sales d'espera. Un cop finalitzada l'atenció al pacient, s'ha establert un protocol de neteja i desinfecció del gabinet, tant de les superfícies i zones de contacte com dels instruments utilitzats. En finalitzar la jornada laboral, totes les zones de la clínica són sotmeses a una exhaustiva neteja i desinfecció.

Presumeix de somriure amb els nous tractaments d'estètica dental FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem