Impregnar casa teva de la teva personalitat

La llar és l’espai més especial per a les persones, on ens sentim més segurs i més còmodes

Grans, petites, modernes, antigues, cèntriques, apartades, ombrívoles, assolellades... casa nostra pot acumular desenes d’adjectius diferents amb un únic denominador comú, ser el lloc més íntim de cadascú. Les nostres llars és on es fa la majoria de la vida i arriba a ser l’epicentre de cada família. És per això, que cada persona o família es fa seva la seva llar, imprimint-li el seu estil i segell propi. 

Un habitatge, una il·lusió

Il·lusió, ganes i nervis, quan es tracta del primer habitatge, els metres quadrats, en realitat, és el menys important. Sigui en un pis compartit o en solitari, el primer habitatge, és com el primer amor, estranyament s’oblida. No obstant això, hi ha alguns requisits imprescindibles, que l’habitatge sigui il·luminat, confortable i que disposi d’una cuina equipada per poder preparar plats i algunes begudes per a les visites i els amics.

La resta ho posen les persones que hi viuran: la tria del mobiliari, dels colors dels teixits, la distribució que donarà forma a la nova llar i sobretot una part destinada a l’emmagatzematge, que permeti guardar roba, sabates i allò que es necessita per al dia a dia, acabarà de donar a forma a la llar. 

Les tendències que t’encantaran

Encara que cada vegada es desdibuixa més l’existència d’una única línia a l’hora de decorar un habitatge, i no s’imposa un estil únic, sinó que la personalitat de cada casa, lligada als gustos i les necessitats de cada persona o unitat familiar són claus per marcar com serà l’habitatge, si t’agrada estar al dia del que es porta, enguany es retorna als materials més naturals. En aquest sentit, és moment per a totes les tonalitats del rosa, a més del verd intens i dels tons daurats en combinació amb els vermells i els negres en tot allò relacionat amb els complements de la llar com coixins, cortines i fins i tot els plats i altres estris de la cuina.

També els motius florals en els teixits com la roba de llit, però també en els entapissats i els papers de paret i les plantes d’interior, sigui quina sigui l’estança, estan marcant la tendència d’aquest 2017. Aquestes propostes unides a materials tan clàssics i versàtils com la fusta, el marbre, el vellut i el coure fets servir per a mobles, revestiments, tèxtil de la llar i llums i làmpades respectivament, són la radiografia de l’actual interiorisme. A més, i com en temporades anteriors, l’estil nòrdic continua estant a l’última amb els seus colors neutres, línies i teixits geomètrics i revestiments senzills i mobles que aporten un plus a les llars.   

Més informació
 
Comentaris

Destaquem