Incivisme i estat dels carrers: les fotodenúncies més habituals del mes de gener

Cada setmana es publiquen fotodenúncies que els lectors ens fan arribar via Twitter, Facebook i Whatsapp del TOT Sant Cugat. Amb aquesta selecció de les fotodenúncies més rellevants els santcugatencs poden observar les queixes dels seus veïns.

Per compartir una fotodenúncia envia’ns la teva fotografia i petita explicació a:  bustia@totsantcugat.cat
o via Twitter, Facebook i Whatsapp: 680 850 388

El vermut, a casa o al bar

Les closques dels festucs a terra.FOTO: Cedida

"Mirant en algun portal, no queda clar si els senglars viuen a Collserola o al centre de Sant Cugat. Està molt bé menjar festucs, però no cal embrutar-ho tot."

Bufadors perillosos?

Foto: Cedida

“Com és que tornen a fer servir els bufadors i amb gent al costat?!!!"

Situació del barri de Volpelleres

Els focus reventats. FOTO: Alex Rojo

El nostre lector Alex Rojo ens fa arribar aquestes situacions sense resoldre.

“Las primeras imágenes que envío pertenecen a 2 focos reventados por vandalismo en el túnel bajo la c-16 en Vía Augusta. Llevan semanas así y los cristales sin recoger ocupando la acera de viandantes. Las segundas fotos pertenecen a la situación que nos encontramos los domingos por la mañana en la zona deportiva y el lago de la Guinardera. Montones de basura (fast food sobre todo) tirada por todas partes y restos de botellón.”

Alex Rojo

Arbres formigonats

Els arbres del Mercat Vell. FOTO: Cedida

Magnífica rehabilitació. Llàstima que l’arbre no ho deixi apreciar prou bé. Millor esporgat. El pitjor, els arbres formigonats, que a Sant Cugat n’hi han uns quants! Millor, més ecologisme. Felicitacions.”

Regals al carrer

Els regals al mig del carrer. FOTO: Cedida

"Gràcies per aquests regals tan macos que certa gent deixa al mig del carrer. Espero que també us els deixin a casa vostra."

Més informació
 
Comentaris

Destaquem