Increment policial per fer front a l'augment de robatoris en domicilis

Han arribat agents de suport de les comissaries de Sabadell i Granollers

La presidenta accidental de l’EMD de Valldoreix, Susana Herrada, i el cap dels Mossos d’Esquadra a Sant Cugat, el sotsinspector Manel Rodríguez, han mantingut una trobada aquesta setmana per millorar els mecanismes de coordinació entre l’administració i el cos policial amb l'objectiu d’evitar els robatoris a domicilis.

Més info: Herrada, presidenta accidental de Valldoreix: “Els robatoris són un problema”

Segons ha comunicat l'EMD, des dels Mossos han explicat que s'han incrementat el nombre d'efectius policials al carrer. Una altra mesura implementada des dels cossos policials del municipi és la creació d’una unitat de patrullatge de paisà, formada per agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local, que en el que va d’any, asseguren, han detingut un total de 12 lladres. "Aquestes detencions se sumen a les 16 que han realitzat les patrulles uniformades i que sumen un total de 28 delinqüents capturats, dels quals 10 han estat posats a disposició de la justícia i posteriorment se’ls ha empresonat", expliac l'EMD en un comunicat.

Les accions de vigilància que realitzen Mossos d’Esquadra i Policia Local de Sant Cugat s'han vist reforçades darrerament amb un dispositiu d’efectius regionals de suport, format per entre 12 i 15 agents, que es dediquen a tasques com el control de pas de vehicles, el control de persones a l’estació dels FGC i el patrullatge. Aquests agents de suport arriben de les comissaries de Sabadell i Granollers.

Per últim, el cap de la comissaria de Sant Cugat dels Mossos d’Esquadra ha informat també del dispositiu de patrullatge aeri que s’està fent a Valldoreix, i a altres zones del municipi, amb un helicòpter de la Unitat de Mitjans Aeris del cos. Manel Rodríguez també ha detallat les accions de reforç de les campanyes comunicatives de consells de seguretat a domicilis, que es faran properament des de l’Unitat de Proximitat de Mossos.

 
Comentaris

Destaquem