Incrementen un 10% els robatoris a domicilis a Sant Cugat

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ho ha dit després de la Junta de Seguretat d'aquest dijous, 3 de desembre, i ha mostrat la seva preocupació

Els robatoris a dins de les cases dels santcugatencs han augmentat aquest any respecte a l'any passat. Així ho ha confirmat l'alcaldessa, Mercè Conesa, després de la Junta de Seguretat que ha tingut lloc aquest dijous, 3 de desembre, amb la presència del conseller d'Interior, Jordi Jané. Tot i això, Conesa no ha donat la xifra absoluta de quants robatoris hi ha hagut durant aquest any a Sant Cugat, però sí que ha explicat que han augmentat un 10% i ha dit que això els "preocupava".



No obstant aquest augment, Conesa ha destacat "el baix índex de delinqüència a Sant Cugat", cal recordar que a Catalunya aquest índex és de 66,2 delictes per cada 1.000 habitants i que a Sant Cugat aquesta dada se situa 11 punts per sota. L'alcaldessa també ha explicat que durant la trobada s'ha parlat del Pla local de seguretat, que s'havia d'haver aprovat durant el mandat passat, i que aquest està en fase de diagnosi i que estarà enllestit i aprovat a partir del primer semestre del 2016.



Pel que fa al tipus de lladre que entra a robar a les cases de Sant Cugat, el conseller ha dit que són grups organitzats i que vénen d'altres poblacions de l'entorn a cometre els delictes. Jané també ha destacat la "bona feina que es fa a Sant Cugat en seguretat".



Ambdós polítics han volgut destacar la bona sintonia i la col·laboració dels diferents cossos de seguretat que actuen a Sant Cugat, tant Mossos d'Esquadra, Policia Local, com Guàrdia Civil i Policia Local.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem