Ingressa a presó un lladre que va robar en un pis de Sant Cugat

L'home tenia 17 antecedents policials per fets similars

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat van detenir el 22 de març un home de 23 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sant Andreu de la Barca, com a presumpte autor d’un robatori en grau de temptativa en un pis de Sant Cugat del Vallès.

Els fets es remunten al mateix dia quan agents de seguretat ciutadana de Sant Cugat estaven realitzant controls preventius de robatoris a domicilis a la localitat. Poc després de les 10 del matí, els agents van rebre l’avís que dues persones havien entrat en una planta baixa d’una zona comunitària de la localitat.

Un cop al lloc, els agents van observar com tres mosquiteres de les finestres del pis estaven forçades, tot i que els presumptes autors no havien arribat a accedir al pis. Els agents, amb la descripció dels dos homes, van iniciar una recerca per la rodalia.

Finalment, van localitzar un dels presumptes autors amagat en una zona boscosa propera, plena d’esbarzers i de difícil accés i l’home va ser detingut.
 

L’arrestat, amb 17 antecedents policials previs per fets similars, va passar a disposició judicial el divendres 24 de març i el jutge va decretar l’ingrés a presó per un requeriment anterior. La investigació es manté oberta i no es descarten més detencions.

Aquesta detenció s’emmarca dins de l’operatiu policial preventiu per evitar els  robatoris interior de domicili, i que duen a terme coordinadament els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Cugat després de l'important augment de robatoris registrat al municipi des del 2015.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem