Sant Cugat tindrà més agents de Mossos d'Esquadra, segons Interior

Aquest 21 de març, l’alcaldessa Mercè Conesa i el conseller d’Interior, Jordi Jané, s’han reunit per tal de valorar conjuntament l’evolució de la seguretat ciutadana a Sant Cugat

Sant Cugat augmentarà el nombre d'agents de Mosso d'Esquadra que hi ha destinats a vetllar per la seguretat a la ciutat. Així ho ha explicat l'Ajuntament amb un comunicat, després de la reunió que han mantingut l 'alcaldessa, Mercè Conesa, i el conseller d'Interior, Jordi Jané, aquest dimarts, 21 de març. En la trobada, segons el comunicat municipal, Jané ha explicat que "en el nou pressupost del 2017 hi ha prevista la creació de 500 noves places de Mossos d'Esquadra i efectivament tindrem una especial atenció per Sant Cugat, conscients que les dades no són satisfactòries".



En una visita a Sant Cugat, el Conseller d'Interior. Jorid Jané, ha reconegut que a Sant Cugat hi ha un problema de seguretat. "A Sant Cugat les dades no són bones, no ens agraden. Per això incrementarem l'actuació policial mitjançant el programa operatiu específic 'Habitatge'. El centrarem molt a Sant Cugat. L'alcaldessa té tota la raó quan ens exigeix una atenció preferent per Sant Cugat".



Conesa ja fa uns mesos que va manifestar la necessitat d'augmentar els efectius a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem