contingut promocionat

CARBURANTS NURI Logo

S'instal·la el primer sortidor elèctric de càrrega ràpida de Cerdanyola

El Grup Sabater Nuri ha instal·lat el punt de càrregar de vehicles elèctrics a l'estació de servei Nuroil

L'estació de servei Nuroil, situada al polígon industrial Polizur de Cerdanyola del Vallès, ha instal·lat el primer sortidor elèctric de càrrega ràpida de la ciutat. Compta ja amb un sortidor per a cotxes elèctrics. El sortidor està disponible per a tot tipus de cotxe, furgoneta i moto elèctrica. 

El gerent del grup, Josep Sabater, ha explicat que "és una inversió important però respon al nostre tarannà, som una estació de servei i per tant hem de seguir potenciant la nostra vocació de servei". Aquest sortidor elèctric que s'ha instal·lat a Polizur és la primera que permet fer càrregues ràpides a la ciutat. Es tracta d'un punt de càrrega que ofereix entre 50 i 94 KW i permet fer càrregues simultànies a dos vehicles.

 

L'estació de servei Nuroil ha situat el preu de la connexió a 0,35€ el KW/h "amb l'objectiu de donar als usuaris dels vehicles elèctrics l'oportunitat de conèixer els avantatges d'un sortidor tan avançat a nivell tecnològic", tal com assenyalen des de l'empresa. La companyia cerdanyolenca assegura que amb el servei que estrenen a l'estació Nuroil, es podrà fer una càrrega ràpida de 100 quilòmetres en 18 minut. Des del Grup Sabater Nuri han anunciat que durant els pròxims mesos, totes les persones que passin a carregar els seus vehicles, gaudiran d'un cafè gratuït. 

Quant al funcionament del servei de càrrega, expliquen que per repostar els cotxes elèctrics, els usuaris ho podran fer de la forma convencional, passant per la guixeta interior de l'estació, o de forma automatitzada, utilitzant l'APP EV Charge, que permet començar la càrrega, aturar-la, controlar el consum o fer el pagament, des de qualsevol smartphone. 

 

El gerent del grup, Josep Sabater, assegura que estan molt il·lusionats perquè aquest nou punt de càrrega és un pas històric per l'empresa familiar, que amb els seus 81 anys de vida, ha passat de subministrar, llenya, carbó, butà, gasoil i ara energia elèctrica. "Creiem que el cotxe elèctric seguirà en una evolució progressiva, cada cop hi ha més cotxes elèctrics i nosaltres volem donar un bon servei als veïns i visitants de la nostra ciutat", ha conclòs el gerent. 

El Grup Sabater Nuri es va fundar a Cerdanyola l'any 1939 i va començar la seva activitat amb la distribució de carbó i llenya a domicili. Durant la dècada dels 60 i amb l'arribada de la industrialització, el grup va expandir la seva activitat i es va iniciar en la distribució de gasoil a domicili, oferint els seus serveis per tota la comarca del Vallès. Actualment, el Grup Sabater Nuri distribueix gasoil per tota la província de Barcelona i és un grup de referència dins del sector de les estacions de servei.

Els camions del grup davant l'UAB FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem