Denuncien una agressió homòfoba durant la Festa Major de Sant Cugat

L'agressió va ser la matinada del 26 de juny al voltant de l'avinguda de Gràcia

Els Mossos d'Esquadra estan investigant una possible agressió homòfoba, a Sant Cugat durant la Festa Major, el passat dissabte 26 de juny a quarts de 3 de la matinada, segons ha pogut saber el TOT. Els fets van passar, segons han denunciat els afectats, després d'un concert del Parc de Can Vernet quan un grup d'amics es va asseure en uns bancs al voltant de l'avinguda de Gràcia, va ser aleshores quan un altre grup de joves se'ls hi va acostar i els hi va demanar que els hi deixessin fer una trucada amb el mòbil, a la qual cosa el grup es va negar si no era que ells mateixos feien la trucada. Va ser aleshores quan un dels individus del segon grup es va acostar a un dels membres del primer grup i el va agredir dient-li "Això per maricón", segons ha denunciat el grup d'amics. El noi va quedar inconscient i va ser traslladat a la Mútua de Terrassa i segons ha denunciat ell mateix als Mossos, no recorda res més d'aquellla nit i el que sap li han explicat les seves amigues que han interposat denúncia. Els Mossos estan investigant si amb l'agressió hi ha hagut un delicte d'odi.

Segons fonts municipals, en un primer moment la Policia Local no va registrar el cas com a una acció LGTBI-fòbica. Va ser posteriorment quan l'Ajuntament va tenir coneixement que es podia tractar d'una agressió homòfoba i es va posar en contacte amb la víctima "per conèixer la seva situació i oferir-li acompanyament". En aquest sentit, les fonts municipals asseguren que "l'Ajuntament es posa i es posarà al costat de tots els afectats per motius d'odi, siguin de l'índole que siguin".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem