contingut promocionat
logo mansdesant

 

 

Ivan Alòs: “Actuem sobre l’arrel del dolor, som caçadors de lligaments lesionats”

Ivan Alòs, el fundador del centre de fisioteràpia de Sant Cugat, Mans de Sant, parla dels serveis que ofereix aquest centre que ja supera els 25 anys d'història

Per què sou innovadors?
Perquè actuem sobre l’arrel de gran part dels dolors d’esquena: els lligaments. Som fisioterapeutes caçadors de lligaments lesionats.

I com es lesionen els lligaments?
De manera tan comuna i habitual com fent males postures al sofà, practicant esports d’impacte, dormint en una mala posició, agafant pesos, fent moviments repetitius, a causa d’un accident de trànsit, entre d’altres. A banda, si patim debilitat muscular, és molt més fàcil lesionar-se’ls

Aleshores, us enfoqueu en els lligaments per posar fi a les contractures?
La majoria de vegades, si no treballes els lligaments, no aconseguiràs que la teràpia aplicada sigui tan efectiva i duradora.

MansdeSant fisioterapia SantCugat massatges3

A Mans de Sant Cugat actuen sobre bona part dels dolors d'esquena: els lligaments. FOTO: Cedida

 

Què provoca que tinguem dolor d´esquena?
Els lligaments són la causa de molts dolors i patologies. La musculatura i el lligament estan estretament relacionats. Si el lligament està allongat o lesionat, la musculatura que hi ha just a sobre el substituirà per protegir-lo i estarà en tensió permanent. Això provoca inestabilitat i bloquejos articulars, dolors irradiats i contractures musculars a qualsevol zona de l'esquena.

Quina solució oferiu a Mans de Sant?

Els nostres tractaments es basen a desinflamar, relaxar, recuperar i enfortir músculs i lligaments. Treballem bàsicament amb tècniques manuals, però sense renunciar a l'última tecnologia com ones de xoc, radiofreqüència Indiba, Cool Roller, Neas... així eliminem les substàncies pro inflamatòries i irritants.

Amb aquestes tècniques desbloquegem les vèrtebres de forma segura i evitem la cronificació i contractures musculars secundàries.

També tracteu els runners i els jugadors de pàdel?
És clar, tenim especial cura dels esportistes i, per descomptat, també dels runners, els jugadors de pàdel i la resta d'esports de moda. A banda de massatge esportiu, fem un seguiment ecogràfic i tractem lesions típiques de les persones que fem esport com l’epicondilitis, fascitis plantar, calcificacions, tendinitis, esquinços de lligaments i d’altres.

Per aprofundir en les nostres tractaments, recomano visitar el nostre web: www.mansdesant.com
 

Gemma Mengual, a Mans de sant. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem