Ja a la venda la onzena edició del Món Sant Cugat dedicat a l'habitatge

Ja pots aconseguir el teu exemplar del Món Sant Cugat dedicat a l'habitatge i amb entrevista a Xavier Bosch

Aconsegueix el teu exemplar

Ja pots aconseguir el teu exemplar als quioscs i llibreries de la ciutat. També el pots comprar de forma online a www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat. O bé a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. L'exemplar té un preu de 8 € i la subscripció de 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals).

Portada Mon Sant Cugat 11

Portada Mon Sant Cugat 11

 

Ja s'ha presentat la nova edició del Món Sant Cugat, el monogràfic del TOT Sant Cugat. Aquesta edició, que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Sant Cugat, està dedicada a l'habitatge a Sant Cugat, un dels temes principals que preocupen i afecten els santcugatencs. En aquesta edició també hem entrevistat el periodista i escriptor santcugatenc Xavier Bosch​, un ampli reportatge sobre els 100 anys de la construcció del Celler Cooperatiu, entre altres continguts divulgatius sobre l'actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc.

Més info: Consens en què "hi ha un problema amb l'habitatge" en la presentació del Món Sant Cugat

Una ciutat on poder viure

Vistes de Volpelleres

Vistes de Volpelleres

Aquesta edició està dedicada a l’habitatge, un dels temes principals que preocupen i afecten els santcugatencs. Sant Cugat és una de les ciutats més desitjades i alhora amb més pressió urbanística i de mercat. Analitzem la seva evolució i els reptes de futur. També ens endinsem en històries personals de la realitat santcugatenca.

Entrevista a Xavier Bosch

Xavier Bosch al claustre del monestir. Fotografia: Bernat Millet

Xavier Bosch al claustre del monestir. Fotografia: Bernat Millet

 

En aquesta edició també hem entrevistat el periodista i escriptor santcugatenc Xavier Bosch, on ens explica la seva visió del que és ser escriptor i periodista, la seva trajectòria professional i el seu vincle personal amb Sant Cugat.

També coneixerem la història d’una de les joies santcugatenques que enguany fa 100 anys, el Celler Cooperatiu. També destaquem els Castellers de Sant Cugat que aquest any celebren el seu 25è aniversari i també els 20 anys de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran, així com la història de la Creu de terme del Monestir. A més destaquem santcugatencs com l’artista Paco Minuesa, autor de la portada d’aquesta edició, el fotoperiodista Mané Espinosa, i santcugatencs com Jordi GonzàlezSofia RomaJoan Franquesa, o el recentment desaparegut, Arcadi Oliveres, entre molts altres continguts per conèixer Sant Cugat i el seu món més a fons.

Celler Cooperatiu als anys 30 del s. XX. Ramon Moncau Capellades

Celler Cooperatiu als anys 30 del s. XX. Ramon Moncau Capellades

 

El TOT amb la informació de proximitat

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració de la societat en el seu entorn. Gràcies per la vostra confiança i esperem que gaudiu d'aquesta nova edició  tant com nosaltres fent-la. Aconsegueix ja la teva revista a www.monsantcugat.cat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem