Ja és Nadal aquest cap de setmana a Sant Cugat

Un cap de setmana ple d'idees per gaudir de la ciutat aquests dies de Nadal

Les activitats omplen els caps de setmana a Sant Cugat, i el TOT fa un repàs de l'agenda d'activitats programades per gaudir-ne. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies teniu moltes activitats per aprofitar la vostra ciutat!

Sant Cugat en ple Nadal!

Els pastorets són una tradició de Nadal. FOTO: Artur Ribera

Aquest cap de setmana continuen les activitats nadalenques a la ciutat. Feu una ullada a tot el que podeu fer!

Encara podeu gaudir del Trenet Sant Cugat Express i la pista de gel. També es pot passejar per la Fira de Santa Llúcia a la Plaça de l'Om i Plaça Augusta.

Dissabte, a les 19 hores, representaran 'Els Pastorets' a l'Unió Recreativa i Esportiva de la Floresta. Pels més petits és gratuït!

Diumenge, a les 19.00 o 21.00 hores, podeu gaudir del tradicional Concert de valsos i danses al Teatre-Auditori. Com sempre serà un concert ple de sorpreses!

També hi ha moltes activitats per compartir amb els més menuts i passar una bona estona junts.

Quinto de Nadal

El Quinto de Nadal es consolida a Sant Cugat. FOTO: Lali Puig

Divendres, a les 19:00 hores, la ZEM Rambla del Celler acollirà una nova edició del Quinto de Nadal. El podreu gaudir durant els dies, 25, 26, 27, i 28. Una activitat divertida per a tota la família!

Pedra i sang

Pedra i sang: un clàssic de Sant Cugat. FOTO: Lali Puig

La tragicomèdia musical sobre l'assassinat de l'abat Biure la Nit de Nadal de 1350 ja torna a ser aquí. La Companyia Tetrateatre presenta 'Pedra i sang' al Claustre del Monestir del 25 al 28 de desembre. Per Nadal, Pedra i sang!

Encara més propostes

Els Food Trucks s'instalaran a la Plaça d'Octavià. FOTO: Lali Puig

Durant tot el dia de diumgenge, teniu Food Trucks i jocs infantils a la Plaça d'Octavià. I a la tarda també fan circ!

Just abans de dinar, a les 12.30 hores, podeu gaudir d'un bon vermut swing amb Octavi Coronado Swingtet a la Plaça de Barcelona. Bon ritme amb vermut per aprofitar el diumenge.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem